Congrés Internacional de Trompa

Del 3 al 5 de maig de 2024

Trompa Natural


El Conservatori Superior de Música de Castelló és un dels pocs centres públics d'ensenyament musical on es pot estudiar la carrera completa de Trompa Natural.

Per a nosaltres és un orgull incloure diverses activitats relacionades amb este instrument de la mà de la professora María Antonia Riezu.


Podeu descarregar a continuació una planificació orientativa de les activitats de trompa natural

Punxeu ací per a descarregar la planificació de les activitats de trompa natural

Jazz


Improvisació, música moderna i jazz

El Congrés Internacional de Trompa Citcastello2024 oferix esta nova especialitat dirigida a tots els trompistes.

A través de masterclasses, classes individuals, concerts i jam sessions, entre altres activitats, podreu descobrir un nou llenguatge i ampliar els vostres coneixements sobre este tipus de música.

La improvisació i la música moderna formen part del currículum dels ensenyaments artístics superiors, com a especialitat i també com a part de la formació clàssica, la qual cosa vos permetrà tindre una visió més àmplia de la música i gaudir del vostre instrument d'una manera més lliure i creativa.

Es treballaran conceptes tècnics, harmònics i estilístics aplicats a la improvisació i la seua implementació en la vostra rutina d'estudi diària, per a augmentar així les vostres capacitats com a músics.

Les classes seran a càrrec de dos dels trompistes més rellevants del panorama jazzístic, l'italià Giovanni Hoffer, trompista de l'Òpera de Bolonya i un dels precursors de la trompa de jazz a Europa, i del valencià Pau Moltó, catedràtic de Trompa del CSMA, deixeble de Hoffer i un dels trompistes de jazz més actius en l'actualitat.Giovanni Hoffer

Pau Moltó